انجام ۲۰۰ عملیات آتش‌نشانی مرتبط با سیل مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) غربالگری جنین ممنوع شده یا استاندارد؟ محمد، دومین نام پرطرفدار پسران در انگلستان شد! تداوم بارش شدید باران و تگرگ در خراسان‌رضوی | انسداد ۳ مسیر جاده‌‌ای در استان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوت یک موتورسوار براثر تصادف در میدان استقلال مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعداد تماس‌های اورژانس مشهد رکورد زد | از تماس‌های غیراورژانسی بپرهیزید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمالاً دیگر بارشی به این میزان در مشهد نداریم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات اجرای مرحله دوم طرح هوشمند کنترل سارقان با پابند الکترونیک امتحانات نهایی دانش‌آموزان لغو شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ناتوانی در صدور کارت امتحانات نهایی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | شدت بارش‌ها از روز یکشنبه کاهش می‌یابد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دانش‌آموزان بدون کارت امتحان نهایی، به مدرسه یا میزخدمت مستقر در نواحی آموزش‌وپرورش مراجعه کنند میدان امام علی (ع) به امام حسن (ع) بسته شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از سکه ولایت عهدی امام رضا(ع) در مشهد کشف ۴۰ کیلوگرم چای تریاکی در فرودگاه امام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حضور ۳۸۰ پزشک و پرستار در شهرستان‌های خراسان‌رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب بیش از ۴ هزار تماس با اورژانس مشهد درپی بارش باران‌های سیل‌آسا خسارت ۴۵ هزار میلیارد ریالی سامانه بارشی اخیر به بخش کشاورزی خراسان‌رضوی تاکنون (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

امسال پذیرش مجهول‌الهویه‌ها در خراسان رضوی ۱۴ درصد رشد داشته است | نیمی از این افراد در مشهد نگهداری می‌شوند

  • کد خبر: ۱۸۶۱۶۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۳
امسال پذیرش مجهول‌الهویه‌ها در خراسان رضوی ۱۴ درصد رشد داشته است | نیمی از این افراد در مشهد نگهداری می‌شوند
معاون امور توان‌بخشی بهزیستی خراسان‌رضوی گفت: در پنج ماه نخست امسال، پذیرش مددجویان بی‌سرپرست مؤثر ۱۰ درصد و مددجویان مجهول‌الهویه در مراکز زیرپوشش حوزه توان‌بخشی بهزیستی استان ۱۴ درصد افزایش داشته است.

آرزو مستأجر حقیقی | شهرآرانیوز در پنج ماه نخست امسال، پذیرش مددجویان بی‌سرپرست مؤثر ۱۰ درصد و مددجویان مجهول‌الهویه در مراکز زیرپوشش حوزه توان‌بخشی بهزیستی استان ۱۴ درصد افزایش داشته است. معاون امور توان‌بخشی بهزیستی خراسان‌رضوی این آمار را اعلام کرده و گفته که این افزایش آماری پس از پشت‌سرگذاشتن دوران شیوع کرونا رخ داده است.

حمیدرضا علیزاده‌رضایی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا درباره چرایی این مسئله نیز اظهار کرد: مشکلات معیشتی خانواده‌ها و درگذشت افراد سرپرست مددجویان، از مهم‌ترین دلایل این افزایش بوده است. به‌عنوان مثال، شاهد روند صعودی پذیرش بیماران روان در این مراکز بوده‌ایم.

او با بیان اینکه خراسان‌رضوی پس از تهران در کشور از نظر فراوانی تعداد افراد بی‌سرپرست و مجهول‌الهویه در رتبه دوم قرار دارد، تصریح کرد: بی‌شک این امر به‌دلیل قرارگیری بارگاه ملکوتی حضرت‌رضا (ع) در این استان و موقعیت ویژه مشهد به‌عنوان شهری زائرپذیر است.

به‌گفته معاون امور توان‌بخشی بهزیستی خراسان‌رضوی، در مجموع ۶ هزارو ۵۴۳ مددجو در مراکز بهزیستی استان نگهداری می‌شوند که از این تعداد، ۲ هزارو ۲۷۶ نفر بدون سرپرست مؤثر یا مجهول‌الهویه هستند.

علیزاده‌رضایی این را هم گفت که ۱۱۵۶ نفر از این مددجویان در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی در مشهد نگهداری می‌شوند و به‌عبارت دیگر، بیش از نیمی از مددجویان بدون سرپرست مؤثر و مجهول‌الهویه استان متعلق به این کلان‌شهر است. معلولان ذهنی بیش از چهارده سال و بیماران روان مزمن نیز به‌ترتیب از بیشترین فراوانی بین این مددجویان برخوردارند.

از او درباره شمار مددجویان مجهول‌الهویه در مراکز زیرپوشش پرسیدیم که به‌دلیل نداشتن شناسنامه و شماره‌ملی، هویتشان نامشخص است و او پاسخ داد: ۵۴۷ فرد مجهول‌الهویه در مراکز شبانه‌روزی حوزه توان‌بخشی استان پذیرش شده‌اند که ۲۸۸ نفر آن مربوط به مشهد است. سالمندان و سپس بیماران روان بیشترین فراوانی را بین این افراد دارند.

علیزاده‌رضایی درباره اقدامات اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی در مورد شناسایی هویت افراد مجهول‌الهویه نیز بیان کرد: بهزیستی برای شناسایی هویت این افراد، رایزنی‌های بسیاری انجام می‌دهد که می‌توان به برگزاری جلسات متعدد با دایره سرپرستی ناحیه ۴ دادسرای عمومی و انقلاب اشاره کرد.

فهرست و عکس‌های افراد مجهول‌الهویه نیز برای شناسایی به اداره‌کل ثبت‌احوال استان فرستاده می‌شود. توانستیم هویت جمعی از مددجویانی که نام و نام‌خانوادگی خودشان را می‌دانستند هم مشخص کنیم. همچنین، در دیگر اقدام انجام‌شده از طریق اداره ثبت اسناد و سایر نهادها، تلاش کردیم اموال منقول و غیرمنقول این مددجویان را توقیف کنیم. دراین‌میان، اگر اعضای خانواده مددجو شناسایی شوند، برای اثبات حجر و تعیین قیمومیت آنان اقدام می‌کنیم.

برنامه‌های حمایتی از مددجویان

معاون امور توان‌بخشی بهزیستی استان گفت: به‌طور معمول مجوز فعالیت مراکز شبانه‌روزی زیرپوشش بهزیستی باتوجه‌به درخواست متقاضیان، امکانات موجود در شهرستان‌ها و وجود نیرو‌های متخصص و امکانات درمانی در استان صادر می‌شود. حدود ۱۱۵ مرکز شبانه‌روزی زیر نظر اداره‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی در هجده شهرستان استان فعالیت می‌کنند.

علیزاده‌رضایی با تأکید بر روند صعودی تعداد کل مددجویان زیرپوشش بهزیستی به‌ویژه بیماران روان در این مراکز، ادامه داد: از خانواده‌هایی که قرار است بیماران روان مزمنشان در مراکز شبانه‌روزی بهزیستی پذیرش شوند، درخواست می‌کنیم سهم آورده خانواده در این مراکز را که براساس دهک‌بندی خانوار تعیین می‌شود، در کنار یارانه‌ای که سازمان بهزیستی به آنان می‌دهد، پرداخت کنند.

او خاطرنشان کرد: از خانواده‌هایی که اعضای معلولشان را از مراکز شبانه‌روزی بهزیستی ترخیص کنند، با اجرای برنامه‌های حمایتی ازجمله برقراری حق مستمری و همچنین حق پرستاری که ماهانه دست‌کم ۲ میلیون‌و ۱۰۰ هزار تومان است و کمک‌هایی همچون ویزیت در منزل و پرداخت کمک‌هزینه دارو و درمان، پشتیبانی می‌کنیم تا معلولان در منزل و کنار خانواده‌شان زندگی کنند. همچنین، سازمان بهزیستی از این افراد زیرپوشش از طریق پرداخت وام‌های اشتغال‌زایی و کمک‌های بلاعوض برای توانمندسازی آنان حمایت می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->